Вълшебно Сандъче за Женски Арт Практики

Промоцията изтича след:

Направи плащане по банков път:

ЦЕНА: 199лв.

Заплати с кредитна или дебитна карта:

 

СТАРТИРАЙ СЕГА ▹

Възползвай се от промоцията. Виж какво казват останалите:

 • След като се осъществи превода, ще получиш по имейл достъп до онлайн курса.

  Банкова сметка:

  BG64FINV915010BGN0BVHB

"Ентусиазирана, енергична, обичаща работата си, красива - това е Даниела. Курсът й може да ви помогне да подобрите живота си към по-добро, а именно да намалите стреса, да бъдете по-щастливи, удовлетворени и повече жени. Смирението, приемането на ситуацията такава каквато е, разговор чрез Аз-а, без нападки са само част от промените, които ще настъпят при вас, следвайки съветите й. Препоръчвам курса й, тъй като е практически насочен, препоръките й са лесно приложими и ефективни."

Кристина Ликова - Фотограф

''Дани е една прекрасна жена, а положителната енергия, която струи от нея няма как да не зареди всеки. Лавирайки между гледане на малко дете и натоварена работа, дори не осъзнавах колко стрес съм натрупала в себе си. Благодарение на програмите на Дани, започнах да се уча как да се справям с него, как да изчистя душата си от негативизма и как да отворя съзнанието си за щастието. Методите и практиките й се вписват лесно в натовареното ежедневие и с лекота биха се изпълнили от всеки. Горещо препоръчвам програмите на Дани на всяка съвременна жена, съчетаваща работа, отглеждане на деца и домакински задължения, за да се спаси от капана на стреса и да изпълни живота си с щастие.''

 

Елица Димитрова - Счетоводител

Женски практики

Освен теоретичната част на женските практики, преминаваме изцяло през 2 силни и трансформиращи медитации. Практики за засилване на женската ни енергия и страхотни предизвикателства.

Ето какво получаваш, ако стартираш с Вълшебно сандъче за Женски Арт Практики

Лекции

Преди да преминем към практическата част, ще имаме четери лекции, които ни разкриват в дълбочина:

 • Как да Избягваме Стреса?
 • Как да Увеличим Щастието в Живота си?
 • Защо е Необходимо да сме в Женската си енергия?
 • Как да разпознаваме знаците на Тялото ни, които ни дава.

Премахване на Стреса и Негативната Енергия

Ще се освободим от всички ненужни товари, които носим в нас. Прикрили сме ги добре, понякога дори и от себе си. Ще рисуваме и ще извадим всичко, което ни тежи и ни дърпа надолу. Ще се почувстваш по-лека, спокойна и пречистена. Ще използваме Арт терапия, Когнитивната терапия . И това води до много добри и бързи резултати.

Зареждане с Положителна Енергия

След като нашата душа се е изчистила от ненужните товари, ще се заредим с положителна енергия. Ще заредим нашето желание. Ще открием какви са нашите тайни желание и кое наистина ни прави щастливи. Много подходяща техника не само за сбъдване на желания, а да откриеш своя потенциал, своята мисия или силните си страни. Използваме арт терапия и Медитация

Медитация и Техника за Получаване с Лекота

Ще направим една въздействаща медитация, с която да отворим канала на получаване. Също така ще споделя кога и как да поискаш, за да получиш с лекота. Ще направим много женски практики, които да ни заредят с женска енергия, които да ни напълнят с женска енергия, ще пеем мантри, ще изчистваме нашето сърце и ще изчистим нашата вина, срам, болка и тъга.

Ексклузивни Бонуси

1. Скайп чат подкрепа с личен асистент

2. Тайна група VIP общност

3. Електронна книга за оцветяване

Възползвай се сега, преди промоцията да изтече:

ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ СЕГА▹

БЕЗ НИКАКЪВ РИСК - с моята 7- дневна Гаранция!

Ако до 7 дни не си доволна от обученията, можеш по всяко едно време да ми пишеш и аз ще ти върна парите без никакви въпроси.


 • Преведи сумата по банков път, следвайки инструкциите по-долу.

 • Пиши на имейл daniela@daniela-velinova.com или се обади на тел:0879386654, за да ти дам пълната информация как да го правиш по най-лесния и удобен начин за теб.