БЕЗПЛАТЕН МИНИ КУРС: Най-бързият и ефективен начин да се заредиш с женска енергия за 21 дни

ЗА МЕН – ДАНИЕЛА ВЕЛИНОВА

 Даниела Велинова е първият експерт в България по Женски Арт Практики. Нейната мисия е да помага на хората да бъдат по-спокойни, щастливи, здрави и заредени с  положителна енергия. Създател е на Женски Арт Практики.

Работи основно с хора, които имат напрегнато ежедневие в работата и в семейството, които са затрупани с много задачи. На които не им остава време да погледнат навътре към себе си, да обикнат и развият вътрешния си свят, от който всеки от нас черпи безгранични ресурси.

Тя създаде специален метод – Арт Практики, с който подкрепя хората да постигнат здраве и вътрешно състояние на щастие, така че да имат спокойствието да постигат своите мечти и да комуникират в хармония с другите.

Нека ти разкажа как започна всичко. Още от дете обича да рисува и винаги е рисувала. Завършила е художествено училище в Троян " проф. Венко Колев". Рисуването винаги  е било в сърцето и душата и. След като завършва висше образование специалност Маркетинг в Икономическият Университет Варна се насочва да търси ''сигурна" работа. Така бавно започва да изоставя рисуването. Не се чувства спокойна и напълно щастлива, но не знае какво точно и липсва. Отне и няколко години докато намери своя път на хармония и пълно щастие, докато се сети какво е правила като дете. Чувстваше се объркана, посещава много семинари и търси своя път. Така след дълги години на обучение и развитие намери своя път. По нейният път се запознава и с Арт Терапията и така създава неин метод , който и позволи да създаде най-доброто от всички семинари и обучения, на които е била.

Като жена, живееща в 21 век с две деца и много задължения, започва да забелязва как многото ангажименти запълват деня и и освен, че не успява да ги свърши, започва да натрупва стрес в себе си, който се натрупваше все повече и повече, с всеки изминал ден. Преди две години се чувства толкова слаба, недоспала и преуморена, на ръба на силите си. Заради целия този стрес всичко я изнервяше и дразнеше. Тогава синът и направи нещо незначително и тя толкова силно му се развика, че се разплака и я гледаше толкова уплашен, а след това успява и с нейният съпруг да се скара.

След тази случка решава, че така не може да продължава и че има нужда от промяна в начина и на живот, за да бъде по-пълноценна, щастлива и в хармония със себе си и другите. Започва да прилага различни техники за работа с вътрешното Аз, различни Женски Арт практики, пробва различни методи, посещава различни семинари, говори с жените какво им липсва, какво ги зарежда и от кое нещо имат най-големи резултати.

И така постепенно с много опити и тестове изгражда своя индивидуална програма по Женски Арт Практики, включваща лекции, съвети, рисуване, медитация, практики и танци. В тази практика рисуването е едно освобождаване. След прилагането в живота и започва да се виждат и резултатите, става много по-спокойна и енергична. Освен в ежедневните и задължения има сили и за осъществяването на всичките и мечти. Много от нейните приятелки и се довериха и след като пробваха Женски Арт Практики, останаха изумени от резултата. Толкова бяха щастливи, че нямаха търпение за следващата сесия.

И ето как стига дотук - да може да ви предаде професионални знания. Освен художествената си диплома, има и завършена Академия за треньори за лични отношения и корпоративни обучение  от Happy Woman Academy.

В момента изучава Психология в Пловдивският Университет. Прилагам също и Когнитивната терапия, Позитивна Психотерапия, Гещалттерапията и Констелация.

 П.С. Благодаря, че си тук, което означава, че има смисъл да правя това, което правя! Нямам търпение да се запознаем.

Щастието е въпрос на решение.
И това е най-важното решение в живота ти!
То определя всичко - как ще живееш, как ще се чувстваш, как ще се отнасяш към себе си и към света около себе си…

БЕЗПЛАТЕН МИНИ КУРС: Как да трансформираме стреса и да го превърнем в ресурс