Uncategorized

4 начина да запазите и подредите шедьоврите на Вашето дете

Всяко дете е невероятен Пикасо. Като родител вероятно ще почувстваш, че всяка рисунка, живопис или колаж е шедьовър. Ти си толкова горд с твоя малък художник, че искаш да сложиш всички творби на хладилника. Започваш да отрупваш хладилника, но скоро разбираш, че цялото място е заето.
Ето система, която да ти помогне, да сортираш и споделяш шедьоврите на детето си със семейството и приятелите си.
Създайте книга с фотографиите на творчеството на вашето дете

Ако вече си събрала огромно чекмедже, пълно с творчеството на вашето дете, може би би искала да обмислиш съхранението на тези произведения на изкуството в нещо, което ще продължи по-дълго.Ако нямаш възможност да ги съхраниш на хартиен носител възможно е да го направиш на снимки, които да качиш на папка в своя компютър.
Създайте стена на Изкуството

Изберете една област в къщата и я използвайте като определено творческо пространство. Разбира се, искате тази област да бъде видима за всички, така че спалнята на вашето дете може да не е най-доброто място за това.
Като художествена галерия искате да актуализирате колекцията на седмична или месечна база с по-новите творения.
За да я направите по-забавно и интересно, можете да използвате цветни хартиени листи, боядисани листи или дори многоцветна прежда.
Подарете ги

Бабите и дядовците обичат ръчно изработени творения от внуците си. Вземете творчеството на вашето дете и го прикрепете към ярко оцветен твърд картон. След това го изпратете до тях или им го подарете лично. Това е страхотна идея за подарък за баба и дядо, които рядко виждат творчеството на вашите деца лично. Сега баба и дядо имат нещо, което да покажат на съседи и приятели.
Рамкирайте ги

Понякога децата наистина носят толкова завладяващи творения, че наистина искаш да отделиш творбата, за по-дълго време и заслужава известно професионално оформление. Ако детето ти е достатъчно голямо, можеш да помолиш за неговата помощ при избора на рамката. Сега я закачете гордо на стената и я разгледайте като истински шедьовър.

БЕЗПЛАТЕН МИНИ КУРС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *