Uncategorized

Това, което наистина копнеят Жените…

Искаш ли да имаш повече творчество и вдъхновение в живота си? Би ли искала да бъдеш по-уверена? Знаеш ли какво искаш от този БЛАГОсловен живот? Повечето от нас са зажаднели за едно или повече от тези неща. Така че как да извършим промяната и да получим това, което искаме?

Осъзнаване

Първият проблем е, че ние обикновено действаме ден за ден. Мислим за проблемите и тяхното решение и понякога не намираме изход. Започваме да бъдем завладени от страхове и тревожност. От там започват да се завихрят в главата ни други мисли, които са също черни. Понеже всяка мисъл и емоция води след себе си друга. За да си представим нещо по-голямо и отвъд това, което в момента имаме, трябва да спрем това, което правим, забележете какво се случва и след това насочете фокуса как да го имам, как да го постигна, а не защо го нямам/какво ще стане ако не го получа?

Визия

Ако вече си наясно какво те отдалеча от мечтата и творчеството ти, виж как можеш да го трансформираш, да го махнеш от себе си. Твоята визия е като картина на снимка, трябва колкото се може повече подробности, да се потопиш в този образ и картина, да знаеш какво е чувството, какви са усещанията. Дори докато визуализираш може да изникнат нови образи, идеи, послания – не ги пренебрегвай. Това отнема време и умствена яснота за кристализация на  твоето бъдеще.

Подкрепа

Движейки се напред и опитвайки се да излезнем от коловоза е трудно. За да бъдем истински подготвени да посрещнем такова предизвикателство, ние всички се нуждаем от подкрепа. Имаме нужда от хора, които вярват в нас и вярват в нашата визия. Имаме нужда от хора, които да ни помогнат да почувстваме собствената ни сила и мъдрост. Ние също се нуждаем от време, за да се съсредоточим върху нашата визия, да направим планове и да ги пуснем в действие. Вярата и подкрепата ще ни дадат увереност да следваме стъпките на успеха.

Истина

Много хора в живота ти може да не искат да се променяш. Комфортната зона е удобна и когато се изправиш пред предизвикателството на промяната на живота си, разклаща хомеостазата на всички около теб. Не е лесно… но нищо не струва пред това да сбъднеш своята пълноценна мечта, за която си мечтала години. Ето защо чрез онлайн курсовете на Академия Женски Тайни, освен подкрепата във фейсбук група получаваш и лична подкрепа от асистент.

Безплатен мини Курс

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *